Tractari Auto Non-Stop

Ai probleme cu masina? Noi suntem SOLUTIA ! Va stam la dispozitie 24 ore/24, 7 zile/7 ! Tractari Auto non-stop

Tractari Auto la preturi foarte avantajoase, negocierea preturilor se face in functie de distanta si deplasare, va oferim asistenta auto, ne deplasam oriunde in tara, Tarifele cele mai avantajoase de pe piata, Oferim sfaturi utile, Preturile sunt negociabile. Nu trebuie decat sa ne sunati si am plecat la locul stabilit pentru tractare auto.

Suntem o echipa care va sare rapid in ajutor, suntem profesionisti, avem utilaje pentru a va scoate din orice situatie nedorita cu masina dvs. Serviciile noastre de tractari auto, asistenta si consiliere cu siguranta va vor ajuta sa aducem cu bine autovehicolul la destinatie. Pentru tractari auto, asistenta auto sau orice sfat, nu ezitati sa ne contactati !

Ital Lazar - Tractari Auto - Preturi mici

La Ital Lazar oferim intotdeauna de cel mai bun pret pentru a satisface clientii si beneficiati de un raspuns telefonic pe loc cu privire la timpul in care ajungem la dvs si costul total al interventiei pana la destinatie.

Sunteti un Service Auto, importati autoturisme din Comunitatea Europeana sau inmatriculati autoturisme in Bulgaria noi va oferim tarife promotionale, va garantam promptitudine putandu-ne recomanda oriunde, oricand fara retineri.
Tractari auto in Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, Croatia Tractari de pe autostada A1, A2, A3

Tractari auto Bucuresti si Ilfov
Platforme auto Bucuresti si Ilfov

Avantaje:

Rapiditate in interventii
Posibilitate de programare pentru servicii de inmatriculare, transport epave la REMAT sau alte servicii
Experienta in domeniu
Echipamente profesionale
Personal atent, serviabil, politicos, receptiv si dinamic. Toate grijile vi le preluam noi.
Posibilitate transport insotitori
Tarife ultra rezonabile
Membra A-CAR ROMANIA Bucuresti, Sector 3

Serviciile oferite de firma noastra de tractari auto sunt:

Deplasare oriunde in tara, in orice zona a masinilor noi sau avariate;
Tractare auto cu macara;
Start auto - baterie descarcata;
Tractare REMAT;
Tractare MOTO, ATV;

Daca sunteti la restaurant si ati consumat alcool, noi va transportam masina la domiciliu;
Ridicare auto avariat pe platforma.

Program: NON-STOP, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale.

Remorci auto Bucuresti si Ilfov

Referinte de la clienti

Am ramas cu masina in pana pe Autostrada Soarelui, ne intorceam de la mare cu nervii intinsi la maxim. Am contactat Ital lazar si am vazut la primele cuvinte adresate ca avem de a face cu un profesionist. Am ajuns cu bine acasa si mult mai linistiti.

Cine ar fi crezut ca voi ajunge atat de repede din Grecia cu masina pe platforma pana in Voluntari. Am sunat la 0722 219 386. Pretul a fost foarte rezonabil, multumim Ital Lazar.

Masina mea a ramas fara curent. Aveam nevoie urgent de o baterie noua fiind si presat sa ajung la timp in Giurgiu. Ital lazar m-a ajutat, a ajuns mai repede decat ma asteptam si a inlocuit bateria.

Trebuia sa particip la un eveniment cu masina mea de epoca pentru o filmare si din nefericire a refuzat sa porneasca. Am apelat la Ital Lazar si am ajuns cu masina pe platforma la eveniment.

Aveam nevoie de o platforma sa-mi transport "epava" mea la remat. Am cautat pe internet si am gasit firma Ital Lazar. Am sunat si am scapat de masina mea veche. Cu vaucerul obtinut voi cumpara una noua.

▷▷▷ Tractare auto cu macara ▷▷▷ Tractare AUTO, MOTO, ATV ▷▷▷ Tractare REMAT ▷▷▷ Ridicare auto avariat pe platforma ▷▷▷ Transport utilaje pentru constructii ▷▷▷ Transport utilaje si masini agricole ▷▷▷ Transport barci, salupe ▷▷▷ Inlocuire becuri defecte ▷▷▷ Inlocuire roata asigurarea unei roti de rezerva ▷▷▷ Transport autovehicole noi, neinmatriculate ▷▷▷ Transport autovehicole pentru inmatriculare in Bulgaria ▷▷▷ Transport autovehicole la centru daune ▷▷▷ Transport autovehicole la RAR

Ital Lazar Prodimpex Srl membra A-CAR Romania
E-mail: itallazar@yahoo.com
Tel: 0722 219 386; 0746 585 212; 0720 309 955