Big Tractări Auto

Bulevardul George Coșbuc 74, Galați
Website Adaugă la favorite Contactează
no-image-1672

Suntem o echipă de profesioniști specializați în furnizarea de servicii de tractare și asistență rutieră pentru clienții noștri din întreaga zonă. Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu o atenție deosebită la detalii și o pasiune pentru siguranța și satisfacția clienților noștri.

Echipa noastră este formată din șoferi experimentați și special pregătiți pentru a face față celor mai dificile situații de pe drumuri, indiferent de tipul de vehicul sau de problema pe care o întâmpinați. Suntem disponibili 24/7 și suntem gata să intervenim în orice moment, indiferent de situația în care vă aflați.

Oferim o gamă largă de servicii de tractare, inclusiv tractare auto pe platformă, tractare de vehicule 4×4, tractare de motociclete, tractare de utilaje grele și multe altele. De asemenea, suntem specializați în oferirea de servicii de asistență rutieră, inclusiv schimb de anvelope, furnizarea de combustibil și multe altele.

Ne-am construit reputația pe baza unui serviciu excelent, prețuri competitive și o atenție deosebită la nevoile clienților noștri. Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt cele mai importante pentru noi și ne străduim mereu să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Indiferent de situația în care vă aflați pe drumuri, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă oferim asistența de care aveți nevoie pentru a ajunge în siguranță la destinație.


Judete deservite
Constanta
Galati
Iasi
Website bigrentcar.ro
Telefon 1 +40 753 611 611
Acoperire
Intern
International - UE
International - NON UE
Ţară Romania
Judeţ Județul Galați
distanţa: 188 Kilometri
Adresă Bulevardul George Coșbuc 74, Galați
Categorie
Cuvinte cheie       
Nu am gasit nici o recenzie