Mikary Cars -Tractari Auto Brasov

Bulevardul Victoriei 14, Brașov 500214, România
Website Adaugă la favorite Contactează
no-image-1472

Compania noastră de tractări auto oferă servicii de tractare pentru mașina ta indiferent de oră , anotimp sau de împrejurarea în care te afli . Este suficient să ne suni și noi vom ajunge la adresa menționată de tine în cel mai scurt timp posibil . Suntem prezenți în județul Brașov , dar și în țară sau chiar în străinătate dacă nevoia o cere . Vom încerca de fiecare dată să ne adaptăm imediat cerințelor clienților noștri . Pe lângă serviciile complete de tractări auto în Brașov și în restul țării , realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, tractăm și moto-atv-uri , oferim și asistență rutieră, inclusiv consiliere și asistență telefonică , parcări sau depanări .
Tractari Auto Brasov : Oferim servicii de Tractari Auto 24h/24h, 7 zile din 7 in Brasov pentru autoturisme defecte sau noi,motociclete,autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, (remorcari auto, autoturisme, jeep-uri, dube,van-uri, rulote, atv-uri, etc.).
S.C MIKARY CARS S.R.L vă oferă tractări auto la un preţ real fără alte costuri ascunse . Nu ezitaţi să ne contactaţi la nr. 0743883550 , pentru a vă putea oferi informaţii pentru tarife tractări auto Braşov . Vă oferim seriozitate , corectitudine , punctualitate , preţuri avantajoase atât în Braşov cât şi în ţară (preţuri negociabile) . Non stop la cele mai bune preţuri .
Pentru firme,parcuri auto,service,dealeri auto in cazul unui contract de colaborare asiguram reduceri semnificative de preturi.Eliberam factura si document de transport (CMR).Societatea noastra detine asigurare CMR (asigurarea de raspundere a transportatorului pentru autovehiculul,marfa transportata).


Judete deservite
Brasov
Website Vizitează link-ul
Telefon 1 0743883550
Acoperire
Intern
International - UE
International - NON UE
Ţară Romania
Judeţ Județul Brașov
distanţa: 141 Kilometri
Adresă Bulevardul Victoriei 14, Brașov 500214, România
Categorie
Cuvinte cheie     
Nu am gasit nici o recenzie