Această companie vă aparţine? Solicitați administrarea aceastei companii.

Tractări Auto Aron S.R.L.

Str. Tudor Arghezi nr. 7 Codlea
Website Adaugă la favorite Contactează
aron.jpg

Suntem o companie de incredere care te scoatem cu succes din situatia delicata a problemelor cu automobilul, cu autoutilitara sau orice alt tip de mijloc de transport (autotren, autobuze, autocare)
Oferim servicii complete, sigure si ieftine. Nu te lasam la greu!
Suntem disponibili non-stop, la orice ora si in orice conditii meteorologice
Colaboram cu toate service-urile auto autorizate si te ducem pana la cel mai apropiat, in cel mai scurt timp
La cerere asiguram si depozitarea automobilului tau, intr-un spatiu amenajat
Oferim servicii de transport pe tot teritoriul tarii dar si la nivel internațional
Toate transportutile si remorcarile sunt asigurate CMDR in valoare de pana la 1000.000 EURO.
Suntem specializati si pe tractari si remorcari utilaje agricole, tractoare, utilaje de constructii, dube, bob-cat, motostivuitoare, autovehicule neinmatriculate, remorci auto ITP si RAR, dezmembrari auto, programul RABLA, remorci, rulote si orice alt tip de vehicul sau utilaj agricol sau pentru constructii.
Lucram cu profesionalism si ne asiguram de fiecare data ca automobilul tau este in siguranta. Acelasi lucru este valabil si pentru vehiculele de mare tonaj.
Salveaza datele noastre de contact in agenda ta si suna-ne la nevoie!
Tractari auto pe platforma
Ce faci daca ramai cu masina sau cu autoutilitara blocat in drum, intre doua localitati, fara acces la un service auto? Ce faci daca ramai blocat cu autotrenul sau autocarul? Defectiunile pot aparea oricand si masina poate ceda, chiar daca la plecare nu a dat semne ca ar avea vreo problema.
Tocmai pentru te scapa de astfel de griji, am pus bazele unei echipe specializata in tractari auto pe platforma dedicata si asistenta rutiera. La cerere, oferim si solutii de depozitare auto intr-un spatiu special amenajat.
Suntem la dispozitia ta non-stop, indiferent de conditiile meteorologice si alti factori. Venim in ajutorul tau cu solutii complete, de la asistenta rutiera si tractare auto, pana la depozitarea automobilului intr-un spațiu special amenajat si servicii de transport pe platforma.
Colaboram cu toate service-urile auto, astfel incat automobilul tau sa beneficieze de reparatii într-un timp cat mai rapid.
Cu o flota auto completa, echipa noastra de soferi profesionisti este pregatita sa intervina rapid cu autospeciale pentru remorcari si tractari autoturisme, autoutilitare, camioane, autobuze, autocare si utilaje de mare tonaj.

Judete deservite
Brasov
Website www.tractariautoaron.ro
Telefon 1 0745.099.932
Acoperire
Intern
International - UE
Ţară Romania
Judeţ Județul Brașov
distanţa: 142 Kilometri
Adresă Str. Tudor Arghezi nr. 7 Codlea
Categorie , ,
Cuvinte cheie     
Nu am gasit nici o recenzie