Această companie vă aparţine? Solicitați administrarea aceastei companii.

Tractări Auto Bacău

Bloc 4, Strada Neptun 4, Bacău 600309
Website Adaugă la favorite Contactează
Tractari Auto Bacau.jpg

Tractari Auto Bacau reprezinta un pachet de servicii destinat soferilor din Bacau si din tara. Fie ca plecati din Bacau catre orice localitate din Romania sau vreti sa ajungeti in Bacau, va putem ajuta. Avem posibilitatea de a oferi servicii de asistenta rutiera si tractari auto si in afara tarii. Ne mandrim cu logistica necesara desfasurarii activitatilor de tractari auto in Bacau. Parcul nostru dispune de  masini de interventie rapida la care atasam platforma pentru tractari, cat si autospeciale fabricate exclusiv pentru tractari auto. In cazul in care interventia se dovedeste a fi una dificila, putem prelua pasagerii dumneavoastra cu microbuze sau autocare din parcul propriu. Cu alte cuvinte, ne adaptam situatiilor ivite si ne ridicam la asteptarile clientilor care au apelat la serviciile firmei noastre de tractari auto Bacau. Ne puteti solicita oricand aveti nevoie de:
transport pe platforma auto a autovehiculelor cu numere de inmatriculare sau inspectii tehnice expirate.
transport pe platforma auto cand expuneti masini la vanzare in targuri auto.
tractarea de utilaje agricole sau alte ansamble voluminoase.
tractari autoturisme defecte in Bacau spre orice service in vederea reparatiei.
tractari autoturisme avariate in Bacau sau imprejurimi in urma unui accident.
asistenta rutiera in Bacau si depozitarea masinilor avariate in parcarea proprie.
Tractari Auto Bacau 24 din 7
tractari auto bacau jeep avariatServiciile noastre se adreseaza in principal posesorilor de autovehicule defecte sau avariate in urma accidentelor sau a evenimentelor nedorite petrecute pe drumurile publice.
De aceea programul nostru de lucru este NonStop.Suntem constienti de faptul ca de multe ori cei implicati intr-un eveniment de acest fel nu au de ales si apeleaza la o firma specializata in tractari auto.
Ne asiguram ca autovehiculul avariat sau defect ajunge in bune conditii la destinatia aleasa de dumneavoastra cu cele mai mici costuri.
Experienta pe care am dobandit-o in tractari auto ne impune un timp de raspuns foarte scurt la solicitarile clientilor nostri din Bacau sau din tara.Din momentul in care ne-ati comunicat locul unde va aflati si detaliile cu privire la autovehiculul pe care urmeaza sa-l tractati, stim exact in cat timp suntem la fata locului si ce avem de facut. Tratam fiecare interventie cu seriozitate si profesionalism.
Tractari ieftine Bacau si cum ramanem competitivi
Pentru a fi realisti si a putea oferi in continuare tractari auto ieftine  fara a compromite calitatea serviciilor, ne-am adaptat tarifele practicate la situatiile si la ora la care suntem solicitati.
tractari ieftine in Bacau pe distante scurte si masa autoturismului mai mica de 1100kg
tractari ieftine pentru cursele dus intors si pentru clientii fideli sau pe baza de contract
Pentru situatii mai complicate in care se impune o stationare suplimentara suntem nevoiti sa taxam suplimentar.
Tarifele pe care le practicam dupa ora 22:00 sunt cu 20% mai mari fata de restul zilei. Asta ne ajuta sa ramanem disponibili pentru clientii care solicita tractari auto in Bacau in acest interval orar.
Pentru recuperari speciale(accidente grave sau rasturnari in afara carosabilului) avem de asemenea tarife speciale. Puteti accesa pagina noastra de tarife tractari. Astfel veti avea o imagine clara asupra tarifelor la tractari auto Bacau.
tractari auto bacau 247 telefon 0751606372 Adrian
Apelati Tractari Auto Bacau chiar daca nu aveti avarii grave
Orice situatie in care aveti nevoie ca masina dumneavoastra sa fie transportata la o anumita destinatie poate fi solutionata de catre Tractari Auto Bacau. Expunerea spre vanzare in targuri auto, numere de inmatriculare expirate sau lipsa, etc.
De asemenea putem tracta sau transporta pe platforma de tractari auto aproape orice vehicul sau utilaj agricol (motorete,scutere,atv-uri,tractoare,barci etc). Oferim si tractari microbuze si tractari camioane 7.5t cu platforma specializata si dotari suplimentare.

Judete deservite
Bacau
Website www.tractari-auto24-7bacau.ro
Telefon 1 0751.606.372
Ţară Romania
Judeţ Județul Bacău
distanţa: 242 Kilometri
Adresă Bloc 4, Strada Neptun 4, Bacău 600309
Categorie ,
Cuvinte cheie  
Nu am gasit nici o recenzie